SPORTMAG

Wednesday, April 04, 2007

gsp si nu gsf, prosport si nu profotbal


Sunt un frecvent cititor al celor 2 ziare. Se spune ca sunt cele mai bune din tara si cred ca e adevarat, insa cred ca sunt departe de a fi ziare de sport, sunt ziare de fotbal.
Acest fantastic antrenor, Aihan Omer, a reusit sa demonstreze inca o data ca este cel mai mare antrenor roman in activitate. Cupa 6 campionate ale Romaniei cu 3 echipe diferite, acum reuseste cu o echipa care anul trecut nici nu exista pe harta handbalului sa se califice in finala unei cupe europene. E fantastic, performanta superba! Si de ce ziarele noastre au pe prima pagina meciul Rapid - Steaua? De ce un meci din campionatul de fotbal e mai important decat o finala europeana? De ce e mai important ce zice Lovin si Maldarasanu decat de zice un jucator de la o finalista europeana? Apropos, nici macar numele jucatorilor nu le stim decat daca nu suntem cumva din Resita.
Va rog mult sa nu uitati ca va numiti Gazeta Sporturilor si Prosport si nu Gazeta fotbalului sau Profotbal!

4 comments:

Unknown said...

ba moldo colegu tau de pe site e cam prost. lasa-l in plm

Unknown said...

mai moldo mai tresti????????????
mai dai si u un semn de viata sau mai uitat???????????????

Unknown said...

De ce? Dar eu te intreb de ce in timpul liber, te duci sa joci fotbal si nu handbal? Prea ca asta iti place mai mult. Pentru ca stii fotbal mai bine decat handbal...Daca aplicam algoritmul la o masa de oameni si sa zicem comparam cele 2 sporturi o sa vedem ca cel putin 80% prefera fotbalul(si am fost indulgent).
Per total raspunsul la intrebarea ta sigur il stii...natura economica.

Nu sunt din Resita, dar sa stii ca Resita nu a crescut azi in handbal, de vreo 7-8 ani se lucreaza foarte bine la juniori si asta a contat. Apoi iar nu-s din Resita, dar stiu ca acolo joaca Tucanu, care l-a urmat pe Omer si la Piatra si la Constanta, Butjulia sau Irimescu care e din Suceava si cred ca as putea sa-ti spun despre fiecare cate ceva.

Asta doar pentru ca ma intereseaza...

Si la handbal am fost campioni mondiali si nu odata si nu doar la masculin si performante nu doar cu nationala...dar motivul.......

Anonymous said...

totul e atat de simplu: pentru ca am practicat acest sport de 5 ori in viata mea. Nu e o scuza ci doar un fapt. Imi place fotbalul, e mai mult decat un sport pentru mine. Dar eu de mic nu am avut de ales, atat exista unde am crescut eu, si tenis dar care era prea scump pentru mine. Ceea ce vreau e ca odata cu dezvoltarea acestui sport, copii sa aiba sansa sa aleaga. Si tot asa avm nevoie de suport pentru toate sporturile de echipa: un copil crescut cu mentaliatea de a face parte dintr-un grup are mai multe sanse sa se integreze corect in societate. De aceea si vreau acest blog unul dedicat sportului si nu doar fotbalului.

Stiri:

Reclama ta aici: