SPORTMAG

Monday, March 12, 2007

Merci Raphael Poiree!

Nu stiu cati dintre dumneavoastra urmaresc biatlonul, insa pentru cei ce il urmaresc cred ca acest nume este similar cu succesul sportiv.
Din pacate el a decis ca e timpul sa se lase de sport si sa petreaca mai mult timp cu familia. Pentru el cred ca este bine, pentru noi un gol lasat ce e greu de umplut de un alt biatlet. A castigat aproape tot ce se putea castiga: de 4 ori cupa mondiala, de 8 ori campion mondial si medalii de argint si bronz la Olimpiada. Din pacate ceea ce ii lipseste este chiar medalia de aur de la Olimpiada, insa el ramane unul din cei mai mari actori de pe scena biatlonului mondial.
Chiar in ultima sa cursa ne-a oferit un adevarat spectacol, o cursa care a sintetizat excelent toata cariera: o continuua cursa contra lui Ole Einar Bjørndalen. Din pacate pentru el a pierdut-o la fotofinish insa cred ca el a fost castigatorul moral, Ole e cel ce a pierdut ceva: un concurent pe masura sa titanica.
Raphael iti multumim pentru toate tintele atinse sau ratate, pentru fiecare metru de zapada schiat si mai ales pentru modelul sportiv si extrasportiv care ai fost!

No comments:

Stiri:

Reclama ta aici: