SPORTMAG

Monday, March 19, 2007

Sunt latini ca si noi

In aceasta saptamana cu siguranta toata lumea vorbeste si va vorbi de 'nationala' Romaniei. A venit Radoi, Chivu are nasul mai mic si nu poate juca ca nu apuca sa miroase cand trece Huntelaar pe langa el si etc. Eu vreau sa rad putin totusi de altii: francezii.
De fiecare data cand nationala cocosului galic are meci, fotbal sau rugby, nu conteaza, selectia e un bun prilej de a face sa curga tone de tus. Acum problema nu mai este Henry, motiv continuu de cearta intre Wenger si Domenech, nici faptul ca sunt prea multi jucatori de culoare in echipa ci faptul ca Trezeguet nu e chemat; problema e motivul: joaca in liga secunda italiana. Si aici si-a pus paie in cap antrenorul. Antrenorul lui Juventus, coincidenta sau nu, tot un francez, s-a luat de el si mai ca nu i-a spus ca e prost in fata: pai atunci de ce mai joaca Buffon, Camoranesi, Del Piero in echipa campioana mondiala? de ce Kovach, Bojinov sunt in continuare chemati la nationale? Apoi altii readuc aminte faptul ca Giuly e uitat continuu, motivul se pare a fi o aventura cu nevasta antrenorului. Si cireasa de pe tort, ce cauta Nasry in nationala.
Nu vi se pare toate aceste fapte va sunt asa de familiare? Piturca nu parca tot asa e? Eu cred ca e sangele nostru latin sa facem scandal din orice. Ia sa vedem saptamana asta daca nu cumva se enerveaza Piti ca Radoi loveste prea mult pingea cu piciorul drept sau ca Mutu scuipa dupa antrenament si avem si noi un pic de mai scrie.
foto: http://david-trezeguet.skyblog.com/

No comments:

Stiri:

Reclama ta aici: