SPORTMAG

Monday, March 19, 2007

Schumi 2


Primul an fara Schumi ar fi cel mai nimerit sa numim acest nou sezon in Formula 1. Un an care a debutat nu foarte furtunos, nu foarte surprinzator si cu o cursa mai mult plictisitoare. Formula 1 devine un sport in care se depaseste numai la boxe sau daca adversarul pleaca la picnic in timpul cursei.
Insa exista si ceva pozitiv: baiatul care cu cativa ani in urma era denumit un pericol pentru ceilalti participanti la cursa, in speta Raikkonen, a ajuns sa fie numarul unu, cel putin deocamdata. Toata lumea il vede ca si pe noul Schumacher. Recunosc ca este favoritul meu si poate sunt un pic subiectiv, insa, Hamilton pare a fi cel ce a marcat aceasta cursa si se poate intreg sezonul. Pustiul de 21 de ani a reusit la prima cursa in Formula 1 sa termine pe 3. Putea chiar pe 2 dar a fost clar ca experienta l-a oprit sa o faca, insa ramen un rezultat senzational.
Acum intrebarea se pune, cine este Schumi 2? Sau poate, cine poate sa il depaseasca pe Schumi. Eu as paria pe pusti, dar poate primesc o palma de la Kimi, sau de la Alonso care imi aminteste ca e cel mai tanar campion mondial. Pusitiule hai fa ceva mai special din acest sport si mai adu ceva charm!

No comments:

Stiri:

Reclama ta aici: