SPORTMAG

Friday, March 09, 2007

Si noi?


Aseara s-au jucat meciurile din saisprezecimile Cupei UEFA si, spre nefiricirea noastra, noi nu am fost acolo. Dar de ce sa nu fim nici macar aici cand anul trecut eram cu o echipa in semifinala si inca una ce iesea in sferturi? De ce dintr-odata nu mai suntem sperietoare?
Benfica si Sevilia au avut aseara niste prestatii execrabile tinand cont cat au fost de laudate de invinsii lor. La Paris, PSG a reusit sa invinga 2-1, dar realitatea din teren a fost cu totul alta, Kalou&Co fiind mult superiori. Lusitanii nu reuseau nici o pasa ca lumea, un dribling in adandime. In acest timp Sevilia era "calarita" de Sahtiorul lui Mircea Lucescu. Dar, toate acestea sunt detalii. Problema e ca nu cumva noi, inca o data, incepem sa ne departam de fotbalul mare? Nu cumva am ajuns sa ne credem mai mari decat suntem?
La noi exista o moda ca cei ce fac achizitii sa se laude cu ele. Nu asa se face(asta e pentru MM, Borcea, Copos) !! Sa lasam pe altii sa ii laude, voi de aia sunteti acolo, sa cumparati, va faceti treaba! Poate cand acesti jucatori incep sa vorbeasca pe teren, echipele noastre vor avea rezultate, vestul se sperie de noi iar conducatorii nu trebuie sa mai zica nimic: TOTUL va fi de partea lor!

No comments:

Stiri:

Reclama ta aici: