SPORTMAG

Friday, February 16, 2007

Hagi in locul lui Oli?



Abia am inceput sa jucam si deja avem nevoie de schimbari. E adevarat ca ceva nu merge, e adevarat ca Oli nu si-a facut temele foarte bine, insa cine sa il inlocuiasca? Hagi! Ei asta as vrea s-o mai vad. Echipa ar juca 2 meciuri doar sa respecte numele celui supranumit "Maradona din Carpati" si apoi ce? Pe unde a fost Hagi a aratat ca un antrenor de duzina, ca sa nu fiu rau si sa spun mediocru. Nu ne-am saturat sa facem aceasta rocada interminabila intre aceeasi antrenori? Nu avem de gand sa invatam chiar nimic de la altii?

Vrei sa joci un fotbal cu baietii in Atena asa cum facem la noi? Imposibil. Gasesti un teren in care stau 2-3 albanezi si 2-3 romani care joaca 20 de minute dupa care pleaca la o tigara. Ei uite si asa, in conditiile astea grecii au ajuns campioni europeni la fotbal. Dar cum au reusit avand in vedere ca nici echipe de club fantastice nu au si nici valori individuale nu scot elenii? Antrenor neamt consacrat!!! Hai Nea Gigi ia matale un Amiral strain la oastea de soldati romani!

PS: Sper sa nu ne sara direct gandul la Lacatus ca tot acolo ajungem

PS2: O oaste de mercenari a castigat anul trecut CL pentru Barcelona si ce bine se mai simteau catalanii. Noi avem culorile, pancardele, mai avem nevoie de o echipa care sa castige.

1 comment:

test234532 said...

intr-o zi, cu hagi pe banca, steaua o sa fie ce a fost si mai mult decat atat :)

Stiri:

Reclama ta aici: