SPORTMAG

Wednesday, February 14, 2007

UEFotbal


De astazi vedem daca sperantele noastre la maretia cupelor europene erau sau nu indreptatite. Cu Dinamo incercand sa bata o echipa care anul trecut incerca sa opreasca Barcelona "Dintosului" catre laurii eupeni si cu Steaua batandu-se cu cei ce-i incurca anul acesta pe aceeasi "extraterestrii" ai zice ca suntem acolo in varf, langa marile forte ale acestui sport. Dar sa revenim cu picioarele pe pamant si sa vedem ce e in gradina noatra inainte de a spera la merele din livada bogatilor.

Problema echipelor romanesti este ca aducem jucatori sa inlocuim pe cei plecati. Din pacate in cele mai multe cazuri cei ce vin sunt sub valoarea celor plecati. Vrem sa fim in UE-ul fotbalului trebuie sa mai schimbam din aceasta mentalitate de echipe mici. Vine sau nu brazilianul la Steaua, aduce Dinamo un atacant macar de valoarea lui Ganea? Raspunsul e ca de obicei: NU!

Stim clar ca Steaua duce o lipsa crasa de creativitate la mijlocul terenului. Dica era si mijlocas si atacant, cel ce centra si tot el dadea cu capul. De MM nu a adus nimic si doar se lauda cu promisiuni de Samba? La Dinamo s-a vazut ca in primul meci cu un adversar puternic, in speta Totenham, au clacat lamentabil. De ce? Pentru ca exista o echipa ce arunca tot pe varfuri si daca ele nu se implica e clar ce iasa. Si la Londra Ganea era deja cu gandul in Grand, Niculescu cu gandul catre camera de hotel unde era asteptat de Diana. Si asa a fost in tot acest an, Dinamo a avut 2 grupuri atac si restul.

Din pacate tot ce pot face eu e sa pun intrebari. MM, Borcea pe ce plaja ne mai plimbam in vara sa aducem noile stele ale fotbaului romanesc?

Imi pare rau sa o spun dar suntem inca prea mici sa fm acolo unde vrem noi.SI sa continuam cu Poli, Craiova..Dar mai este timp. Pana la ele sa strigam doar atat:

HAI ROMANIA!!!

No comments:

Stiri:

Reclama ta aici: