SPORTMAG

Sunday, May 13, 2007

EuroPENIBILvision


Azi chiar nu pot sa scriu nimic de fotbal: nu sunt lasat pur si simplu de ceea ce se intampla in juru nostru, pe plan sportiv sau nu. Pentru prima oara in viata am ales sa vad un concurs de "muzica" in detrimentul unui meci de fotbal. Si ceea ce am vazut este orice dar nu un concurs.

Asa ca va rog sa imi pemiteti sa fac aceasta mica paranteza de la specificul blogului.

Primul criteriu pentru a castiga acela ca in tara ta totii artistii sa nu prinda un top european in ultimii 5 ani.

Al doilea este sa fii ciudat, dar ciudat rau, nu unul de tranzitie. Nu ai cum sa ajungi in primii daca nu te imbraci si te comporti ca un ... mai bine nu zic ca jignesc niste "artisti".

Show-ul in sine, oferit de organizatori a fost ciudat, dar nu prost organizat. Insa, e bine macar ca avem o cantitate mare de piese, 24, pentru ca calitatea este cel putin mediocra. Sunt curios cate din acele melodii vor ajunge in casele noastre pe cd-uri. Cine plateste sa asculte asa ceva? Unele dintre melodii sunt niste copii foarte nereusite ale unor melodii mult mai vechi!

Si apoi sistemul de punctare este ... hai sa zicem neadaptat la schimbarile geografice ale continentului. Sarbii si fostii conationali fac schimb de puncte, rusii cu ai lor, nordicii intre ei si tot asa.De castigat castiga... nu se stie, nici nu conteaza, daca ne dam punctele intre noi. Iar noi nu puteam fi mai prejos: 12 puncte pentru Moldova si Moldova 12 puncte noua. "Normal"!


PENIBIL! Un spectacol exact asa cum NU trebuie!

1 comment:

Milo said...

Nu e de mirare ce se intampla la Eurovision, asa a fost in fiecare an.
De aceea tarile in care sunt adevaratii artisti, Anglia Franta sau Italia, nici nu mai baga in seama aceasta competitie.

Stiri:

Reclama ta aici: