SPORTMAG

Friday, May 11, 2007

Febra transferurilor

Nici nu am intrat in vara si deja se vorbesc de transferuri. Echipele "cu bani" ale noastre deja fac planuri mari pentru sezonul urmator.

Poli l-a luat deja pe Aliuta si ma gandesc ca nu se va opri aici.

Steaua vrea sa-l aduca inapoi pe Neaga si il cauta pe Dolha, dar vrea sa vanda si jucatori. In vizorul unor echipe din Anglia si Germania sunt Victoras Iacob si Lovin. Probabil ca Saban si Andrey vor parasi si ei echipa din Ghencea.Acuma depinde foarte mult si de cine va antrena echipa la anul.

Rapidul vrea mai mult sa isi schimbe antrenorul, decat jucatorii. Razvan a declarat ca nu mai vrea sa continue in Giulesti. Pacat , eu zic ca va fi o pierdere pentru Rapid. Posibili inlocuitori sunt Sabau, indragit de suporteri, Viorel Hizo si ... Dorinel Munteanu. Pare de necrezut dar Munti spune ca va accepta orice oferta din tara. Nu stiu cat de indragit va fi de catre suporteri, dar asta conteaza mai putin.

Dinamo nu vrea sa vanda niciun jucator, dar nici sa cumpere. Asta l-a cam suparat pe Rednic care ameninata cu demisia daca cei din administratie nu se gandesc sa aduca jucatori valorosi care sa faca fata cerintelor in Liga.

La celelate echipe e "liniste" deocamdata, dar cred ca va fi o vara fierbinte si la propriu si la figurat, asa ca pregatitiva.. in campionatul urmator se va da o batalie mai mare decat acuma, 2 echipe in liga si 4 in uefa.. sper ca batalia sa se dea pe teren si nu in alta parte.

Astept si parerile voastre, poate stiti mai multe.

2 comments:

Anonymous said...

E devreme sa ne pronuntam , dar eu vad alte transferuri tari :la steaua
de exemplu la vara o sa vina Ando ca este nevoie de un antrenor adevarat nu de un bolnav de nervi(olaroiu); de la dinamo o sa plece cel putin 2 jucatori eu sper sa fie radu stefan si cristea.

Milo said...

Ando la Steaua.. suna interesant, cred ca la suporteri le-ar place stilul ofensiv al lui Andone.

Stiri:

Reclama ta aici: