SPORTMAG

Sunday, May 13, 2007

Inca una si.. cupa e la noi!!!

Astazi fetele de la Oltchim au reusit sa ne faca sa vedem handbalul ca sport national. Byasen nu a fost decat o alta halta in drumul spre maretie al chimistelor. La Trondheim meciul nu a avut istoric, Elisei si colegele au spulberat orice bariera, psihica sau fizica.

Nu putem decat sa le felicitam in frunte cu domnul Tadici pe aceste fenomenale fete. Nu trebuie decat sa mai castigati un meci si apoi veti simti intr-adevar ce insemna maretia in sport. Barcelona si-a subestimat adversarul si au fost macelariti, dar acum pentru mine Barcelona e o echipa mica in comparatie cu voi. Si sper ca drumul vostru nu se opreste aici. La anul vrem o echipa sa se bata la Cupa Campionilor,iar voi aveti toate atuurile.

Bafta multa si inca una.. si cupa e in Valcea, Romania!!!

U Jolidon merita de asemenea felicitarile noastre dupa ce astazi in prima mansa a castigat la 9 goluri diferenta cu sarboaiecele HC Naisa Nis. Fetelor inca o victorie si cupa e la Cluj, Romania.

Sper ca acum s-a inteles ca polul sportului romanesc in aceste zile nu este la Bucuresti, Timsoara sau unde se mai joaca meciuri de fotbal, ci in Valcea si Cluj, acolo unde joaca adevaratele galactice. Si la fel de mult sper ca maine ziarele de "sport" sa iaba pe prima pagina ca principal titlu ceva legat de handbal.

2 comments:

Milo said...
This comment has been removed by the author.
Milo said...

ai avut dreptate..pe prima pagina din prosport se vorbeste despre fetele de la Oltchim

Stiri:

Reclama ta aici: