SPORTMAG

Sunday, May 06, 2007

unde e adevarul?

Cand a venit la Steaua era asteptat ca cel ce rezolva problemele de constructie, omul cu pasa decisiva. Si a inceput bine, gol in primul meci, pase subtile, joc in viteza. Apoi cu Dinamo a inceput greu, dar a terminat foarte bine fiind ales de toti ca cel mai bun jucator al Stelei. Si dintr-odata a disparut! Aceasta este pe scurt povestea lui ELTON la Steaua.

La inceput Becali spunea ca este prea rapid pentru jucatorii sai si ca acestia trebuie sa se adapteze dupa el. Dar el nu mai joaca deloc odata cu plecarea lu MM de la bucuresteni.

Dar aici avem o problema, antrenorul are o problema de atitudine. De ce cu MM ca conducator Elton era vedeta, iar acum ii ia fata pana si juniorul Ochirosii? Oli unde coloana ta vertebrala? Cine decide in vestiarul Stelei? Ieri cu sigranta trebuia sa fie acolo petru jocul de contraatac in fata foarte rigizilor fundasi de la Urziceni. Faza ca "e mic si fara forta" e depasita: ieri la Steaua au jucat P.Marin, Coman, Cristocea, paraschiv toti fiind niste jucatori foarte scunzi!!! Rezultatele, cu noroc, inca te ajuta dar norocul roata se intoarce si va trebui sa vezi atunci ca cei ce acum iti dicteaza te vor da afara exact pe greselile LOR! Dar tu vei fi vinovat ca ai acceptat.

Imi pare rau sa o spun insa valoarea micutului mijlocas brazilian nu a disparut odata cu deportarea lui MM!

1 comment:

Milo said...

Cine decide in vestiarul stelei?.. Radoi. Dar faza cu elton sunt de acord . Olaroiu zice ca jucatorii nu il inteleg pe teren si din cauza asta nu-l baga sa joace. Mi se pare o explicatie puerila. Se vede ce "mare" antrenor este Oli..Sa vina Hagi!

Stiri:

Reclama ta aici: