SPORTMAG

Friday, May 04, 2007

Se poate baieti

Citind ziarele nemtesti in acesta saptamana am observat un fact deosebit: castigatoarele cupelor europene la hadbal masculin din acest an vin din doar 2 tari: Germania si ROMANIA. Da ati vazut bine, Romania. UCM Resita sta foarte bine intr-o companie selecta cu 3 echipe din tara castigatoare a Cupei Mondiale: Kiel, Magdeburg si Hamburg. E adevarat e cea mai putin importanta cupa dar este o cupa europeana.
Cred anul trecut odata cu victoria Stelei in Challenge Cup ceva a inceput sa se schimbe. Toate aceste sperante incep sa devina realitate odata cu victoria Resitei, odata cu meciurile bune ale nationalei. Ar trebui sa nu uitam ca suntem de 4 ori campioni mondiali si sa revenim acolo sus pentru ca spre deosebire de fotbal bugetul unei echipe de handbal este mult mai mic. Domnilor Becali, Copos , Porumboiu, etc, cand va saturati de aceste magarii din fotbal incercati sa vedeti ce usor reusiti sa faceti o echipa mare in Romania care sa se bata la cupe europene cu aceeaia bani care acum ii bagati in fotbal. Merita si acesti baieti o sansa!!!

2 comments:

Unknown said...

Am mai scris si in topicul anterior, despre atractie spre fotbal si nu spre alte sporturi. Crezi ca vreunul dintre cei enumerati ar fi in sport daca nu ar avea de castigat? Si daca raspunsul este nu, atunci ei nu vor investi in handbal decat in Danemarca poate sau eu stiu Suedia, Norvegia. :)
Spre exemple dl-ului Porumboiu i-ar fi destul de usor, caci in Vaslui scoala de handbal e buna, cel putin la juniori.

Ramane doar sa speram ca vom reusi si la nivel de nationala.

Anonymous said...

Sunt total de acord cu tine ca ei investesc bani in fotbal doar pentru ca ua de castigat. De castigat bani din handbal e destul de greu oriunde in lume. Locurile in sala sunt mult mai putine decat pe un stadion. Dupa cum ai vazut si media de la noi e destul de neglijenta cu alte sporturi, darrr si eu pe asta ma bazez se poate castiga IMAGINE foarte usor. Una e sa castigi cu Steaua sau HCM(cer scuze celorlalte echipe ce nu le enumar aici) CUPA CAMPIONILOR la HANDBAL si alta e sa mergi cu o echipa de fotbal in grupe. Sper ca ei sa constientizeze acest lucru si in viitor sa devenim macar ceea ce sunt fetele acum.

Stiri:

Reclama ta aici: