SPORTMAG

Thursday, May 24, 2007

Liga Campionilor: Razbunarea lui Milan

Aseara Milan si-a luat revansa in fata lui Liverpool. Dar haidati sa vedem cum.
Ancelotti a introdus echipa standard, nu prea avea alte solutii, eventual sa se bazeze pe viteza lui Gilardino. Dar a ales pe Inzaghi, care dupa parerea mea este de departe cel mai oportunist atacant din toate timpurile. Aseara a demonstrat-o din nou. Practic el a existat doar la fazele golurilor, doua goluri marcate in stil pur italian. Daca nu a fost magia lui Kaka, tinut bine de Mascherano, sau forta lui Seedorf, a existat Inzaghi. Nu a facut multe a tras de 2 ori la poarta dintre care unul a fost gol, 6 pase bune, 3 pase proaste, un fault comis, unul suferit. Primul gol a fost unul cu sansa iar al doilea, ce sa mai zici, fundasii lui Liverpool au crezut ca Inzaghi se afla in offsaid. Si iata cum devi eroul serii. Totusi la sfarsitul partidei statistica arata ca Inzaghi a acoperit peste 10 km de teren, deci chiar nu a stat pe degeaba.
Benitez in schimb amizat pe cartea atacului. La bagat pe Gerrard in spatele lui Kuyt, pe Xabi Alonso la mijloc si la scos pe Crouch. Cam asta au fost schimbarile fata de semifinala castigata in fata lui Chelsea. Daca italieni nu aduceau prea multi oameni in atac, englezii vineau in valuri. Practic in afara de Finan, Mascherano si Kewell toti restul au avut cate un sut la poarta sau pe poarta. Dar degeaba nu a fost sa fie seara lui Liverpool.
Milan astfel sterge pata lasata de scandalul in care a fost implicat anul trecut, revine in forta si demonstreaza ca poti face echipa cu niste "obositi". Intrebarea e cat mai rezista aceasta echipa?

No comments:

Stiri:

Reclama ta aici: