SPORTMAG

Thursday, May 03, 2007

Fotbalul batranilor


De la inceput trebuie sa precizez ca nu sunt un fan Milan. Chiar din contra! Insa ceea ce s-a intamplat aseara pe San Siro din Milano m-a facut sa vad aceasta echipa cu alti ochi. O echipa, care la inceputul sezonului juca ca o echipa de mosi amatori, incepe, spre final, sa joace un fotbal care nu poate primi decat nota 10. Imi place Manchester, nu cred ca ei au fost problema acolo, ci faptul ca Milan a jucat un fotbal cu 2 viteze mai rapid si cu o daruire cum rar e dat sa fie vazut. Si colac peste pupaza, l-am vazut pe Gatuso facand giumbuslucuri cu mingea in timpul meciului. E ceva ce era greu de inchipuit inaintea unei semifinale de CL.

Kaka este foarte bun, Nesta e o stanca in viteza, Gatuso "omul sacrificiu", insa in acesta dubla masa omul decisiv a fost batranul Seedorf. Joaca pe benzi, in centru, jucator de travaliu, suteaza ca din tun, si face un marcaj in zona fantastic. Domnule Van Basten nu il chemati la nationala, e batran si nu asculta, e capos.., asta asa sa ne fie si noua un pic mai bine.

Multi ziceau ca acesta echipa e terminata, o echipa de mosi; e si greu, fara Shevcenko, golgheterul ultimilor ani, dar valoare si-a spus cuvantul pana la urma si nu pot spune decat atat, cine nu are batrani sa si-i cumpere.

PS: imi pare rau de ei, dar sincer, nu prea pot zice nimic de Ronaldo&Co pentru ca au fost eclipsati total de Milan.

1 comment:

branco said...

Tre sa precizez ca sunt un fan milan. Asta de la inceput. In schimb pot spune ca nu sunt un fan juventus. Chiar din contra. Bine juve joaca in B, deci mai bine sa nu amintesc de ei. Despre meci ce ar mai fi de spus inafara ca suntem cei mai buni, am fost cei mai buni si vom fi cei mai buni si inter merda. Cam atat. Nici nu se pune problema cine va castiga finala, dilema va fi doar numarul golurilor pe care le vom da. Mizez pe un hattrick Kaka.
Forza milan.

Stiri:

Reclama ta aici: